HTML

Innováció Hírportál

Friss topikok

Linkblog

Innovációs tanfolyamok az Innováció Hírportál szervezésében

2011.01.19. 07:33 Üzletfejlesztés

Az üzleti innováció (új termékek és szolgáltatások, folyamatok bevezetése, új üzleti modellek kialakítása, szervezetfejlesztés stb.) már számos vállalkozás működésében elismerten meghatározó sikertényező.

Ez azonban nem csak a "nagyok" kiváltsága: általános tendenciaként megfigyelhető, hogy a kkv vállalati versenyképességben is egyre fontosabb, hangsúlyosabb helyen szerepel az üzleti innováció, az üzletfejlesztés. Ezen túl minden bizonnyal Ön előtt is ismert, hogy a kormányzat is felismerte ennek a tényezőnek a jelentőségét és kiemelten kezeli az Új Széchenyi Terv megfelelő pályázatai esetén az innovációt.

Ez az innováció az az üzleti célú innováció, amely közvetlenül is képes jótékonyan hatni a vállalkozásának versenyképességére, jövedelmezőségére, sikerességére - vagy egyszerűen csak a túlélést jelentheti a nehéz időkben.

A KLONDIKE Consulting Kft., az üzletfejlesztés és innováció szakértőjeként, az Innováció Hírportállal közösen, a Magyar Üzletfejlesztési Társaság támogatásával elindítja "Üzletfejlesztés és versenyképesség" tanfolyamát - hogy cége versenyképesebb, jövedelmezőbb lehessen. (Képzésünk Magyarország egyetlen diplomás üzleti innovációs képzésének, a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján induló „Üzletfejlesztési menedzser” diplomás képzésének kétnapos tanfolyami változata.)

KLONDIKE Consulting kapcsolat, tematika igénylése: telefon: 06/30/540 65 23 vagy info@uzletfejlesztes.hu.

Hamarosan induló kapcsolódó képzéseink

Innováció express vezetőknek - felkészítés az innovációs, fejlesztési pályázatok hatékony kihasználására (0,5 nap)

Versenyképességi szakértő (2 nap)

Innovációmenedzsment, kkv innovációs menedzser (termék és szolgáltatásfejlesztés, a versenyképes kkv) (3 nap)

Innováció és vállalkozásfejlesztés (3 nap)

 

Szólj hozzá!

Címkék: portál innováció kkv versenyképesség üzletfejlesztés üzleti innováció üzletfejlesztési menedzser innovációmenedzsment innovációs pályázat jövedelmezőség innovációs tanfolyam innováció hírportál versenyképességi szakértő innováció és vállalkozásfejlesztés innováció express vezetőknek

A bejegyzés trackback címe:

https://innovacio-hirportal.blog.hu/api/trackback/id/tr622594908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása