HTML

Innováció Hírportál

Friss topikok

Linkblog

Innováció Hírportál szolgálati közlemény

2011.07.27. 07:30 Üzletfejlesztés

Szép napot!

1. A blog a mai naptól  5 napra nyaralni megy. Legközelebb 2011. augusztus 1-jén, hétfőn találkozunk (ha kibirom addig... - de ez a dátum tűnik a legbiztosabbnak).

2. Innovációban és/vagy üzletfejlesztésben utazó cégeknek, vállalkozóknak felajánljuk az Üzleti innováció blog >>> és az Innovációs Hírportál >>>, valamint az Üzletfejlesztési Portál >>> hirdetési felületeit banner elhelyezés céljából - grátisz.

A BANNEREN TÚL ennek az akciónak a keretében lehetőséget biztosítunk "céges névjegy" elhelyezésére (üzletfejlesztési és innovációs kompetenciák bemutatása, elérhetőség) (Dokumentumkezelési kompetenciákra vonatkozó minta a DocuWorld Portálon: netTeam-DMSone Zrt. - céges névjegy >>>)

A látogatottságra vonatkozóan vannak statisztikák (a blog saját statja és Analytics), de ez nem kiszámítható, nem egyenletes és az igazat megvallva ez még nem igazán jelentős (és persze nem tudom, hogy ebből mennyi a jóképű médiamunkások konkurencialátogatása).

Ami viszont jó hír lehet, hogy üzleti innováció, üzletfejlesztés, innováció keresőszavakra jó helyeken vagyunk a találati listában.

A lehetőség mostantól két hónapig áll fenn (2011. aug-szept.), a szabad kapacitások függvényében (vannak már jelentkezők - úgy hogy sietni kell!).

A méretek és egyéb feltételek miatt keressen: Fodor Zoltán, 06/30/600 31 26. (1. A következő 5 napban kötött programjaim vannak, de ezek között visszahívom! 2. Az üzletpolitikámhoz nem illő jelentkezések indoklás nélkül történő visszautasítás jogát fenntartom!)

Mindenkinek szép napot - és jelentkezzen! 

Fodor Zoltán
06/30/600 31 26
info@uzletfejlesztes.hu

Szólj hozzá!

Címkék: látogatottság innováció üzletfejlesztés üzletfejlesztési portál docuworld innováció blog üzleti innováció blog céges névjegy innováció hírportál

A bejegyzés trackback címe:

https://innovacio-hirportal.blog.hu/api/trackback/id/tr523103224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása