HTML

Innováció Hírportál

Friss topikok

Linkblog

Innováció Hírportál szolgálati közlemények - új üzleti, innovációs portál

2010.11.02. 06:53 Üzletfejlesztés

2010. őszén számos egyéb kezdeményezés mellett, a Klondike Consuting Kft., a hazai innováció szakértője elindította az Innovációs Hírportált >>>.

Portálunk elsődleges célja, hogy a vállalkozások, vállalkozók számára érthetően és izgalmasan biztosítsunk innovációval, üzleti innovációval és üzletfejlesztéssel kapcsolatos, független és hiteles forrásból származó, gyakorlatban is használható, versenyképességüket növelő és hasznos és értékes információkat.

Ehhez:

- napi frissítéssel publikálunk innovációs, üzletfejlesztési szakmai és kapcsolódó híreket,
- bemutatjuk a legjobb gyakorlatokat - az üzleti innováció leginkább a példákon keresztül tanulható, így nyerhető a legtöbb inspiráció saját 
- bemutatjuk az üzleti innováció szereplőit, állami és vállalkozói oldalról egyaránt,
- innovációs pályázati tudnivalókat, a gyakorlati megvalósítást elősegítő információkat közlünk.

 

Támogatni kívánjuk az innováció üzleti életben való nagyobb elterjedését, amelyhez kapcsolódó szolgáltatásaink a következők:

- innovációs és üzletfejlesztési oktatások megtartása,
- tréningek szervezése üzleti innováció és kapcsolódó témákban,
- közösség szervezése a különböző vállalkozások részére, ösztönözve a helyi alkalmazásokat, fejlesztéseket és technológiai fejlesztéseket,
- innovációs szakértői adatbázis szervezése és működtetése.

 

Noha cégünket csak 2010-ben jegyezték be, már 2003 óta foglalkozunk üzleti innovációval, üzletfejlesztéssel. 2004-ben megalapításra és nyilvántartásbavételre kerül a Magyar Üzletfejlesztési Társaság, majd 2005-ben elindult az Üzletfejlesztési és üzleti innovációs Portál >>>. Magyarország első üzletfejlesztéssel kapcsolatos publikációja is Fodor Zoltánhoz, a KLONDIKE ügyvezetőjéhez köthető. A Modern Üzleti Tudományok Főiskolájával közösen dolgozták ki Magyarország egyetlen üzleti innovációs (üzletfejlesztési menedzser), diplomát adó képzését és most 2010-ben elindult az Innovációs Hírportál >>>.

Portálunk független, szakmai kezdeményezés, amely a piacról tartja el magát (Portálunk indításához és működtetéséhez nem kaptunk anyagi támogatást sem állami, sem vállalkozói szervezettől, magánszemélytől).

Széleskörű hirdetési és egyéb üzletfejlesztési lehetőségeinkkel (banner, hírlevél, blogok, szponzoráció, konferenciaelőadás, szakmai nyomtatott anyagban, újságban megjelenés stb.) kapcsolatosan Fodor Zoltánt a 30/600 31 26 telefonszámon keresse.

Örömmel fogadunk együttműködési szándékkal jelentkező partnereket oktatási,, cikkírási, szakértői, oktatói vagy előadói közös munkára.

Kérjük térjen vissza blogunkra is - itt olyan, kicsit kötetlenebb, emberibb információkat, "szolgálati közleményeket" talál, amelyek az Innováció Portállal kapcsolatosak.

Hamarosan kiegészül innovációs tanfolyamaink listája!

Fodor Zoltán
alapító, főszerkesztő
30/600 31 26
Innováció Hírportál e-levél kapcsolat >>>

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás közösség hír innováció hírportál tréning vállalkozás vállalkozó üzletfejlesztés üzleti innováció innováció portál innovációs tanfolyam innováció hírportál innovációs hírportál klondike consulting kft. innováció szakértő innovációs szakértői adatbázis

A bejegyzés trackback címe:

https://innovacio-hirportal.blog.hu/api/trackback/id/tr452415108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása